Your search results

За нас

Шведскиот гигант во градежниот сектор, фирмата ” Нимсај Холдинг АБ ” конечно и во Македонија! Преку своите две Македонски подружници Гава и Ексклузив се појави на Македонскиот пазар како GE Home. Европскиот квалитет кој што е предуслов за успешен бизнис во западниот свет конечно и во Македонија. Првиот комплекс Шампионче – Кисела Вода ќе биде одличен показател за сето ова. Многуте успешни проекти во Шведска се доволна причина за успехот да продолжи и понатаму, но овој пат во Македонија. Квалитетот, Комфорот, Економичноста, Безбедноста, Сигурноста и Достапноста за сите е доволен мотив да не побарате ! Предизвикот наречен успешна Македонска градежна компанија за Нас е предизвик кој што не мотивира за силно да се движиме напред кон нашата цел. Европскиот квалитет кај нас! Ве Очекуваме! Со Почит ! !

Compare Listings